sorry för den dåliga uppdateringen igår.

Jag hade tänkt att uppdatera men sen så gick jag å Åsa och handla sen kom jag inte hem försn 1:20 :O Jag va ju bara hemma hos Åsa ett litet tag? Jag blev helt choxkad och rusa hem. Men det är ju tur att man är ledig idag. Idag ska jag och min söta fotograf Åsa gå en sväng till centrum även bolaget för att köpa ngt gott till kvällen! :D

Som sagt Åsa är en jätteduktig fotograf. Här kan ni kolla hennes hemsida.
www.apicture.se

NÄ nu ska jag ta att göra iordning mig lite :) PUSS på er! ;)

jag är helt slut.

Jag är så trött att jag inte ens orkar tänka :O NÄ nu måste ja vila, vi hörs imorn!

lalala

Idag har jag pluggat hela dagen. Har inte hunnit med mycket. GJorde den där kycklinggrejen, va inte alls god hehe. Men Patrik älskade den, han är knäpp han. Eller så är det jag som är kräsen ;P

Vi kollade nyss på One missed call, den va helt okej. Men jag gillade nog den japanska versionen bättre. Japanerna gör det så himla läskigt. Jag älskar när det kittlas i magen. Imorn är det skola. Så då lär jag inte kunna uppdatera på hela dagen. Vet inte om jag hinner ngt imorn bitti, vi får se. :D

plugga som bara den

Idag måste jag plugga, men de värsta är att jag inte har boken än som jag ska läsa i. Den kommer idag i brevlådan, HAHA. Lyckat, menmen, jag får plugga på det andra medans. :)

Funderar om jag ska göra kyckling idag, jag hittade ett jättegott recept i tidningen Buffe som jag aldrig annars brukar läsa, hehe. Men då måste jag bege mig till affären ngn gång under dagen. För allt detta som ska vara med har jag inte hemma.

Ojj, nu lät det ngt vid dörren, hoppas de va min bok :D

mötet gick otroligt bra

Mötet gick bra, det var väldigt skönt! :) Patrik och jag gick hem efter mötet och lagade mat. Jag hade inte alls ngnlust att laga mat. Så det fick bli korv med bröd :O Hahhaha. Men det var faktist gott, jag har inte ätit det på riktigt länge.

Sen kollade vi på en skräckfilm, hua den va läbbig. Frontieres. Så om du ska se den, se till att ni är 2 eller fler i soffan. ;)

Tände oxå ett ljus för Engla vid 21:00. Vila i frid nu gumman!

Ljus

gah

Jag är verkligen inte i form. Den prommenaden behövs verkligen MER :P Jag hoppas att jag går den fler gånger denna vecka. Jag är helt slut och behöver verkligen en duscha och något att äta. Ska man då försöka göra ngt som är lite nyttigare att äta? Jag tror jag ska försöka iaf :D Hehehe...

måndag

Jahapp så var det måndag igen. Idag måste jag plugga en massa men först tänkte jag ta en prommenad i det fina vädret. Äntligen tittar solen fram och värmer lite. Men kunde den inte gjort det lite i helgen? Näe, då ska det vara fult väder, suck!

Kl 16:00 ska jag och Patrik på möte. Det ska bli spännande och se vad dem har att prata om ^^ :) Aja, vi får se!

Nu går jag ut i solen! Vi ses! ^^

lugn dag ida.

Jag och Patrik har bara tagit det lugnt. Ätit god mat och tittat på två filmer. Läste på aftonbladet att dem hade hittat Engla död och 42 åringen erkännde att han hade mördat henne. :( Så himla hemskt, jag hoppades på att hon var vid livet!

Vila i frid Engla
Engla

tråkigt väder

Regn regn, idag känns det verkligen som en söndag. Tråkigt väder och slutet på veckan, imorn är det dag att ta tag i allt igen. Varför är helgerna så korta för? Men iof, snart kommer första maj och då får man vara lite ledig.

Funderar på om man ska göra fläskfilé till middag, det skulle vara otroligt gott! Hmm, jag ska fundera på den saken ^^

trevlig dag!

Som sagt vi åkte förbi Patriks mamma, men hon var inte hemma! Vi ringde henne och kollade vart hon var. Dom var i Sthlm och hon frågade om vi skulle ta och komma dit så kunde vi fika och kolla lite i affärer. Varför inte tänkte vi och hoppade in i bilen!

När vi väl kom till stan så var det proppat med människor och bilar. Det var inte lätt att hitta en parkeringsplats. Det tog oss 45 min att hitta en. Vi valde tillslut P-huset som alltid brukar vara svindyrt och ja det var det. 50:- i timmen. Herregud! :O

Aja, iaf så tittade vi lite i affärer och fikade sen så åkte vi hem till Patriks mamma igen på lite taco kväll. Det var mycket gott! :) Fast jag har nog tröttnat lite på tacos, vi har ätit det väldigt mycket nu! Tar nog en paus ifrån tacos, det trodde jag aldrig att jag skulle göra.

Men nu är vi hemma och pojkarna sitter och spelar GTA. Hehe, dem snackar mycket om GTA 4. Undra vilka som kommer sitta vid tv-spelet 24 timmar/dygnet när GTA 4 kommer ut. Jo, DOM! Hehe, nä nu ska jag gå och göra sällis med dom.


lööördag

För de första så vaknade jag och patrik 11:45 :O Herregud! Men den sömnen behövdes.

Jahapp, vad ska man hitta på idag då? Det är fint väder ute men jag har ingen aning om vad man skulle kunna hitta på. Vi kanske ska åka förbi Patriks mamma och kolla hur det går för henne. Hon håller på att måla om Nellas rum. Det kommer nog bli toppen bra!

Nej om man kanske ska ta och hoppa in i duschen först! Skööönt! :D

Duscha

nu är det fint

Jaa, nu är det fint hemma hos mig. Jag och Patrik tittade klart på serien "Rapport till himelen" hehe, väldigt gammal, men den va lite bra. Sen så åkte vi och handlade på Willy:s så man har lite gott till helgen.

Sen så var klockan så mycket så vi bestämde oss för att äta pizza. Gud så gott det var, men nu är jag proppmätt. Gah... Man blir hel trött av pizza. Nä nu ska jag spela lite tv-spel.

Ha en trevlig fredagkväll! :)

stääädningen

Den går sådär, haha. Det är ju så himla tråkigt. Köket å vardagsrummet är kvar! SUCK

fredag!

Nu har fredagen kommit, gud så skönt! Idag måste jag städa så att det är lite fint här i helgen. Funderar på om jag ska ta en prommis med Åsa oxå. Om jag hinner, men de lär jag ju göra. Bikini säsongen kommer ju snart vara här så d åmåste man vara lite i from ;)

Nä, man får väl ta tag i dammsugan nu! Tjing..

myskväll hos åsa

Ikväll har jag varit med Åsa och hennes lägenhetskompis Linda. Vi spelade lite kort och drack gott te. Citronsmak med nånting till, minns inte riktigt vad det var, hehe. Sen började vi leka lite med hennes tarokort. Men vi kom inte så långt, vi visste inte riktigt hur vi skulle tyda dem, så vi hittade på lite själva, hehe.

Nu sitter patrik och håller på med hans/vår katt Sture, han har blivigt så himla sällskapssjuk. Han springer efter oss hela tiden. Man blir faktist lite trött på honom!

Nej nu ska jag ta och göra mig en till kopp te! Mumms...

Sture
En gammal bild på katten Sture :)

tvättstugan

Jaha, då var det min tur att tvätta. Usch så tråkigt! Jag hoppas att denna gång går fort. Funderar på om jag ska baka någonting, men vad? Hmm... Jag får ta en funderrare där.

Just nu sitter jag och lyssnar på Akon, det är min kära pojkvän som har lärt mig att lyssna på sånt. Herregud! :O Det trodde jag aldrig om mig, att jag skulle gilla sådan musik.

Plikten kallar!


japansk skräck

Jaa, det är så himla läskigt. Men idag tittade vi på Three Extremes, det var typ tre olika skräckfilmer. Hehe, dem var helt okej. Men dålig handling som vanligt! Japaner är inge vidare bra på handlingar. Nej, nu ska jag gå och sussa! Natti natt!

stilmall

Ojojoj, det var inte alls lätt med stillmall du. Jag tror jag måste forska lite i det!

nej nej nej

Varför skulle snön komma tillbaka för? Jag blir så himla less, kommer denna sommar bli lika tråkig som den förra? Jag vill ha en massa sol nu inte snö. Som tur så kom det bara lite snö, men fan ta den om de kommer mer!

iIag är jag hemma ifrån skolan. Det känns konstigt att inte vara där, men jag har haft en sån himla huvudvärk. Men nu börjar den lätta på sig, glad för det!
Idag ska jag vara med Åsa, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Så tråkigt väder så de är inge mysigt att hitta på ngt ute, så vi får väl vara inne.

Jag har blivigt fruktamsvärt tråkig på att blogga. Vet inte vad som har hänt med mig. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Det händer så mycket spännande saker i allas bloggar men min är trist. Jag kanske ska försöka få ihopp en lite snyggare stilmall så kanske de blir lite roligare. Lite som en ny start, aja vi får se! :)