torsdag, snart helg igen.

Helgen har varit full med påskmiddagar, vi var nog på sammanlagt 3 middagar. Men det var roligt, slapp man laga mat här hemma. Igår var jag i skolan, det var lika roligt som vanligt, de är tur det!

Idag så tvättar jag, min lillebror är här på besök. Vi ska oxå hämta våran tv ikväll. 42 tum full HD. hihi nu kan man titta på en massa film ^^

Nej, åter till tvättstugan igen ;D


redovisningen gick jättebra!

Ååhh. Vad glad jag är att den är över! + att den gick så himla bra! :) Jag hittade present till min pappa men jag kan inte avslöja den för man vet aldrig när pappa kikar in i bloggen ;P Imorn fyller pappa år :D Han kommer nog bli glad för den iaf, lr hur Jocke :D

Idag ska jag tvätta tror jag iaf :P Jag hoppas att jag orkar hehhe. Men de lär ju inte vara ngra problem.
Nä nu är det frukosttime ^^


varit på ikea

Nu har vi äntligen varit på ikea och köpt vårat köksbord. Det blev jättefint i köket :) Nu kan man äta normalt igen. Imorn ska jag och Angie redovisa vårat arbete. Det kommer att gå bra, jag har övat lite på texten nu. :)

Idag ska jag och min lillebror ner till centrum och försöka hitta en födelsedagspresent till vår pappa. Det är så himla svår att veta vad man ska köpa till dem. Men vi hittar nog nått iaf.

Nä nu ska jag nog ta tag i disken ;(