Ännu en fullspäckad helg slut!

Jahopp, så var det slut på denna helg. Jaja, veckorna går fort. Så här fort gick det ju aldrig när man var liten? Hösten är påväg och jag fyller snart 22 år. Jag fick faktist fundera lite på hur gammal jag var. Sjukt, menmen.

Måndag imorn med nya friska tag! :D

PUSS!

Buzzscout

Vad är BuzzScout?

BuzzScout är ett växande nätverk av frivilliga konsumenter, scouter, som tar del i word of mouth aktiviteter. Vi sammanför företag med de rätta scouterna som sprider varumärkenas budskap.

Scouter njuter av att få uppleva och marknadsföra produkter och tjänster innan alla andra.

Företag drar nytta av detta genom att scouter, som är utvalda utifrån en målgruppsbeskrivning, driver konversationer som genererar kännedom om deras produkter och/eller tjänster. Dessutom lämnar scouterna personlig feedback om deras egna åtsikter, vilket företagen direkt får ta del av.

Tillsammans förvandlar vi word of mouth till en mätbar mediekanal!



Man får hem gratisprodukter som man ska pröva och sedan ge dem feedback!
Otroligt roligt och man kan säga upp sitt medlemskap när man vill! Allt är förstås GRATIS :)

 http://www.buzzscout.se/?mref=1823

Bli medlem idag vettja :D


Hoho boken?

Jag hittar inte en bok som jag ska ha i skolan. Den är både slut på alibris och bokus, eller vad säger jag den har gått ur sotrimentet. Jag ska springa ner till vårt fina biblotek här i Handen. Jag hoppas verkligen att dom har boken. Annars vet jag inte alls vad jag ska göra. Skolan börjar ju på onsdag.



Dags att ta tag i konditionen

Dom senaste dagarna har jag försökt att röra på mig (gå promenad minst 1 timme/dag). Eftersom jag bor otroligt nära Rudan så går jag oftast där. Otroligt vacker natur med sjö och skog. 

Jag behöver verkligen detta! Jag blir helt slut när jag ska gå upp för ett par trappor. Hur kunde det gå såhär långt, jag som tränade minst 2 gånger i veckan i tonåren och blev aldrig trött. Hur kunde jag vara så himla dum och bara sluta med träningen. Jag tappade lusten totalt och tänkte hela tiden på killar. Huxflux skaffade jag mig en pojkvän och hade inte tid för någonting annat. 

Jag ska verkligen försöka fortsätta gå promenader, minst några gånger i veckan iallafall. Jag funderar också på att börja simma, det är verkligen skönt! Man kanske ska kolla upp Torvalla simhall och börja där. Kan man testa på vattengympa, det lär vara otroligt bra för konditionen och man rör på hela kroppen.



Bron över till Rudan

Foto: Lillebror Joakim