tröttis

Gud så trött jag är. Jag jobbade idag mellan 12-17 det var en lagom tid att jobba :) Sedan for jag och Patrik hem för att fortsätta här hemma. Jag längtar tills allt är klart så man kan slappna av igen!

Vi började med att kasta bordet, usch de var tungt. Vi kastade oxå Patriks fula blomma som typ hade ruttna! Jaa, så går det när man inte tar hand om sin blomma Patrik ;)

Imorn kommer besiktninggubben, kl 8 vilken bra tid va :O lr inte. Nu ska jag fixa lite till :/

Imorn blir det MASSA PLUGG! Jag har inte läst nått :(

Att bli sig själv
Denna bok ska jag läsa i :)

KOMMENTARER ^^

Alla söta små filurer som kollar min blogg kan väl lägga till en kommentar? Det blir så mkt roligare då :D
Puss och kram till alla som ger mig en kommentar ;) hehehe!

en vecka till har gått :/

Ahh, jag har varit dålig på att skriva denna vecka med. Knasigt!

I måndags så jobbade jag som vanligt ^^ Alltid mys med barn!

I tisdags pluggade jag hela dagen!

I Onsdags var jag och Angie i skolan, gick bra denna gång med. Prata mest om maskrosbarn och inlärningsstilar.

I Torsdags så var jag med Angie vi hade myspys och kollade på en dålig film (Bee Movie) men det var mys ändå!

I Fredags jobbade jag och sen hade jag och Angie en sådan där myskväll igen ^^

I går var jag, Patrik, Jocke och Angie i Länna och i Handen. VI var såklart på biltema, usch får ont i magen när jag går in där. Hehe jag har jobbat där förut och de val väl inte sådär de bästa jobbet man kan ha ;P Mkt kassa och sena kvällar, tråkigt! Fast det var ju på biltema jag och Patrik träffades så lite kärleksminnen har man ju där ;D hihihihih. (1:21b älskling ;) ) Handlade lite skit till lägenheten så vi kan reparera den! Vi packade oxå en massa!

Idag ska vi måla om en vägg och packa mera. Gud så mycket grejjer man har egentligen! Ah så fint väder det är idag synd att man inte ritkigt hinner gå ut och njuta. Får ta lite kaffe på balkongen, de blir lite mys ^^

Biltema
Jag var ju bara tvungen att lägga in iconen ;)

poff så gick en vecka

Jag vet, men jag orkade inte blogga så mkt denna vecka men jag får försöka att berätta om den lite ^^

Måndags: Jag jobbade 9:00-18:00 jag stängde stugan, det varjättemysigt att komma tillbaka till sitt gamla dagis igen som man mest har varit på. Jag var på småbarns avdelningen, många nya ansikten var det med. Mest 1 åringar och dem var helt underbara. Dem barn som inte hade lärt sig prata kunde helt plötsligt prata, man blir så himla glad. + att dem kan redan mitt namn :D  Hihihi, "mina" barn är så duktiga.
Jag blev hel kär i en liten flicka, 1 år, hon ville hela tiden gosa uppe i famnen. Gosigt :D

Tisdag: Jobbade 8:00-14:00 och sen var en sväng till angie. :) Sen var det bara å tvätta och lite plugg!

Onsdag: Skola, vi var på studiebesök på en förskola, gav mig inte så mkt tycker jag. Men dem som inte har varit på en förskola innan tyckte nog att det gav mkt ^^ för mig var det nog bara som en "repris".  Slutade 15:30 SEGT! menmen...

Torsdag: Jobbade 8:30-17:00. Den dagen gick sakta :P Men roligt va det allt. Helt slut på kvällen!

Fredag: Jag och Angie hade värsta mys kvällen :D Haha, vi prata massa hemlisar och ja lol de vill ni nog inte veta ^^ hihihiih.

Lördag: Lugn dag :) Jocke kom hit! Vi fick fixa Marcus laptop, han hade lagt in lite väl för mmånga programm i den :P Hehe, nä men det är inte så lätt! Hoppas det går bättre med den nu! :D Jag lagade tacos, det blev mumma. Pratade lite med mitt ex Robin, det var mkt trevligt att få lite kontakt med honom ^^ Hehe, de va ju ett tag sen vi sågs.

Och nu idag ja, idag har jag packat lite saker i sovrummet. Gud så tomt det blev ;( snyft, men det kommer bli så bra i Haninge :D Jag hoppas att Angie kommer tätt efter mig dit ;) tihi. Snart ska jag äta lite mat och sen titta på kyle xy ^^

Hugo
Min söta Hugo på julafton, jag var bara tvungen att lägga in den! :D

Robin
Haha tyvärr Robin hittade jag ingen annan bild på dej ;)

tjugonda knut

Ahh, söndag igen! Veckorna går fort. Idag har jag och Patrik rensat lite till bland all bråte vi har. Mycket skit har vi kan man lugnt säga. Idag var det riktigt fint väder, vi tog en sväng ner till Nynäs för att lämna Jocke och åka lite i solen :) Myspys!

Nu ska jag läsa min bok som jag har i läxa :)

Ahh hitta en bild på mig ifrån nyår, den va fin tycker ja!

Sandra på nyår
Sandra nyår 2007-2008

lördag :)

Ahh, igår var jag med min underbara väninna Angie vi satt och drack lite vin och snackade allt mellan himmel och jord. UNDERBART! Jag tycker att dem stunderna är så himla mysigt, mer sånt Angelica ;)

Idag har jag varit ner till Nynäs och plockade upp min lillebror, mamma städade bort julsakerna. Hehe ja hon är snabb ;) Sen så åkte vi en sväng till von lidl :) Köpte lite cola, ingen helg utan cola :P Hehe det skulle jag nog aldrig klara av. Coca cola på fre-lör har varit så många helger, ända sen jag var liten.

Vi har faktist rensat förrådet (tråkigt som fan) och så har vi packat lite skit här uppe i lägenheten. Känns så skönt att vi har kommit en bit på väg. Snart ska vi se film ^^

Coca cola
Coca cola ;)

börjat packa

Jaa, nu har jag och patrik kommit gång med packningen, SKÖÖNT! Vi har varit lite sega på den fronten. Jag vet inte om jag har nämnt i något inlägg vart vi ska flytta? Handen (haninge) iaf :) Så då vet alla hehe!

Idag ska jag nog inte göra så mkt :/ Fast har egentligen lust att göra nått. Men vi får väl se vad det blir.

skolan

Igår var jag första gången i min nya skolan. KUNGSÄNGEN! Omg, jag och Angie åkte i 100 år kändes de som, nä men det tog väl 1½ timme. Det va inte så jättefarligt, vi babbla och babbla så helt plötsligt så var vi framme. 

Läraren vi hade var bra, hon babblade så himla mkt så man blev helt slut i huvudet. Sen helt plötsligt fick hon för oss att vi skulle lära varandras namn med sång. Herregud, bara för vi ska ta hand om barn så behöver väl inte vi vara barn? Aja. 

Det blev väldigt fnissigt på hemvägen för mig och Angelica, vi var så trötta. 

Idag så ska Angie komma över så ska vi kolla lite på papprena vi fick och så ska vi väl hitta på ngt mer :) 

Fint väder idag, det har det inte varit på länge!

Angie
Angie på tåget våren 2007


 

städa städa

Puh, idag har jag städat mkt. Det var inte kul! Men Patrik kommer nog bli jätteglad när han kommer hem :)

Jag har en grymt jobbig rethosta om nätterna :( Så jobbig att jag och Patrik inte kan sova brevid varandra :( Han fick sova i vardagsrummet i natt, inge kul alls :( Hoppas jag somnar bra i natt för jag ska upp kl 6.00 och åka till skolan :O Men det går nog bra tror ja :)

Nu sitter jag och väntar på att patrik ska komma hem, vi ska handla lite sen ska vi försöka börja packa och rensa lite :P Vi har inte packat nånting och vi flyttar den 1 feb. Jag är så lycklig trots rethostan då :P Hehe!

sjuk fortfarande :(

Det känns som om det här kommer aldrig ta slut. I natt låg jag med 38,5 graders feber igen. Då är det ju bara att välja om man vill frysa med febern eller om man ska svettas ihjäl om man tar smärtastillande. Det jag valde var att ligga och svettas i 100 år, gah man blir ju tokig. Jag hoppas det var sista gången den var så hög. Nu får jag hålla mig på 37,5.

Denna förbaskade snuva, hosta och slem säger jag upp mig ifrån. GAH!

Idag kommer jag inte kunna göra ngnting och det är lördag :( Jag får väl dricka lite cola så är de lite helg :)

Termometer
Min kära vän de senaste dagarna ;)

nytt år, nu är alla 08:or

Jag hade det väldigt trevligt på nyårsaftpn och det vill jag tacka alla som var där. :)

Det blev en ganska bra start på året. Igår fick jag reda på att jag kom in på skolan jag sökte till. Superskönt! :D Men dessvärre fick jag massa snor och en tempratur på 38,5 gräddiga grader. Usch, jag hoppas att det går över snart!

Angie kommer hem idag, det är henne jag ska gå i skolan med :)))) Hon har varit borta länge nu ;( Jag har inte ens träffat henne detta år. Hehhehehe.

Gah gud så mycket flyff jag har spelat de senaste dagarna, jag är redan lvl 29 :O omg. Men utan min underbara flyff kompis Lasse Bonde (dansk pojke) :D Man förstår de mesta när man skriver med en dansktalande. :) Annars får man ta lite på engelska, hehehe. Dem har så lustiga ord bara.

Bilen gick inte igenom besiktningen :( Var tydligen ngt fel på katalusatorn (eller vad det heter).

Idag ska jag inte gör så mycket. Men febern är lite bättre från igår. Jag orkade inte göra någonting då :O. Antagligen kommer jag spela med min gode vän Lasse :)

Angelica och jag från förra nyåret
(Angelica och jag från nyår 2006-2007)