Utmaning :)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sexy
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Stefan
5. Yrke: Simlärare
6. Färg:  Svart
7. Klädesplagg:  Solglasögon
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Smink
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sov för länge?
12. Något man skriker: Satan?
13. Film: Sagan om ringen
14. Något man dricker:  Saft
15. Band:  ?
16. Djur: Snigel
17. Gatunamn:  Sjögången
18. Bil: Seat
19. Sång: orkar inte ;P, förslag?
20. Aktivitet med mer än en deltagare: sex? :O


Hej du :D

Hej på dej som läser!

Nu skulle jag vilja veta hur du mår? :D Vad du hittar på denna vecka? Själv så har jag skolavslutning och är tillbaka på mitt nya jobb på torsdag :D helt underbart. På lördag firar vi min "lilla student" och sedan en liten fest hos Martin :D Trevligt trevligt tycker jag!

Nää.. dags å skriva de sista på praktikuppgiften. Lite Rohan hoppas ja på att de blir ikväll om min kära vän orkar!

Rohan

Så va de ny vecka igen.. En vecka kvar på praktiken. Så himla skönt.. Men jag har sjukt mkt kvar att göra till skolan. En massa uppgifter! Men men jag hinner nog det. Fast jag har fasnat vid ett nytt online spel, åå nej de är inte flyff ;P utan Rohan!

Oooo de är så himla kul! Har hittat en underbar vän som hjälper mig där. Emil heter han, räddaren i nöden.. Haha, nemen det går fin fint. Fast om jag skulle berätta om alla läxor jag har kvar så skulle han nog inte spela med mig. ;P Men ja, jag ska ta tag i dem. Slutar ju faktist skolan helt nästa onsdag. Sjukt vad tiden går snabbt!

Bild kommer sen.. ibland kan man bli tokig på denna blogg....

Adelante

Ja, då var jag här igen. Jag är inne i min tredje vecka på fritidshemmet (praktik), allt har gått bra och barnen gillar mig :D

Helgen var mkt bra, fredagen hade vi en myskväll med kontaktbarnet. Spela lite spel och tog de lugnt, Patrik och han var även en sväng ut med nya bilen. Hihi, den är superfin :D Våran gamla volvo gick ju sönder på julafton ;P Så lyckat!

Lördagen firade vi Lloyd på kvällen, det var mkt trevligt med gamla pojkgänget. :D Visst är de lite ensamt och vara den enda tjejen men det går de med ;D Tss..



Patrik, Lloyd, jag och Danne, vi är så söta!
Jag vet att jag ser förjävlig ut men den bjuder jag på ;)