B'good

Smakade häromdagen nya Fantan med mitt kontaktbarn B'good med Berry. Den smakade väl som alla andra Fantor. Kollade på innehållsförteckningen och såklart så var de ju sötningsmedel i. Varför måste dem trycka i antingen de eller en massa socker? Jag undrar hur de smakar utan sötningsmedel eller socker. Smakar de verkligen så illa? Aja, vi får väl vänta å se om det kommer någon sådan!



Min sötnos sitter i bakrunden och pillar på sina paintballgrejer.

det gick bra :D

Igår var jag och min vännina på vårat första träningspass med maskiner. Det var underbart! Både jag och min vännina blev nöjda med träningspasset och helt slut efter, skönt och kul! :D Gymmet är så himla mysigt, tända ljus i omklädningsrummet och en bastu :D Skönt som attan var det efter träningen. Både jag och vännen har nog fått koll på nyckeln man tränar. Kompliserat att förklara här ;P Helena fattar nog vad jag menar ;P

Idag är det plugg, tvättning och handling som står på schemat. Jag hoppas att jag hinner klämma in en prommenad. Vi får se. Jag har ju som sagt lite att göra idag.

På fredag åker jag och Patrik älskling på kryssning :D Det ska bli otroligt mysigt med bara jag och han 24 timmar utan tv och dator :P Haha, ja men de blir ju oftast något sådant när man är hemma. Iihh, det ska bli sååå mysigt!

Jag älskar dig min söta pojke!

ännu en helg har vi simmat..

Dagen började med att vi (jag, Patrik och kontaktbarnet) for upp klockan 8:00 och åt en stadig frukost. Sedan packade vi våra badkläder och inväntade min bror Jocke som skulle komma vid 9:00, när han kom så gick vi till bilen för att börja våran resa. Vi tankade bilen full med bensin! 

Mot Uppsala! :) 
Vi märkte genast att denna stad var mycket mindre än Sthlm ;P Fast de visste man ju redan innan. Man åkte igenom hela staden på några minuter. Sen kom vi fram till
Fyrishovs badhus, där mötte vi upp Viveca (Patriks mamma) och hennes kontaktbarn. Det var helt okej att bada där! Men jag tycker att det var lite roligare på Eriksdalsbadet, menmen nu har vi ju varit där.



Efter mycket klor i ögonen och simmande så orkade vi inte vara kvar så vi for och käkade. Det hände en liten olycka också men jag väljer inte att dra upp den. Jag tittar tillbaka på det positiva på dagen istället. Det var någon pizza buffé vi åt på iallafall. Det var gott och alla blev mätta!

Nu ska vi alldeles strax kolla på Hellboy 2 - The Golden Army och ha en myskväll!


Listan

Enligt listan i min telefonbok:



Har du kysst nummer sju?

Denise, nej det har jag inte.

Har du träffat nummer nio i veckan?

Emil, nej jag har inte sett han på ett tag, kanske ett år sen sist? :(

Älskar du nummer tio?

Hem, jag älskar dem som bor i hushållet, VI <3

Är nummer elva en sötnos?

Henrik, hmz han är mitt ex. Han har väl varit en sötnos.

Är nummer femton en bästis?

Kamil, när jag var yngre så var vi väldigt nära varandra. 

Har nummer sexton gått i samma klass som du?

Katja, nej det har vi inte ;P

Brukar du hänga med nummer nitton?

Linda, ja det brukar jag, det är Åsas rumskamrat.

Är nummer tjugo bra?

Linda, Åsas granne, ja hon är bra!

Gillar du nummer tjugosex?

Mamma, JA hon gillar jag massor!

Vet du om nummer trettioett har ett förhållande
?

Nadia, ja hon är i ett förhållande.


Hur känner du nummer trettioåtta?

Robin, det är ännu ett ex, ja jag känner väl han! :)

Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?

Sofie,  jag var det ;D

Hur länge har du känt nummer fyrtionio?
Viveca, svärmor, sen april 2005 :)


jahaja, då var man 22

Igår var det ingen vanlig dag för att det var min födelsedag :D Hehe, gud så många människor som kom ihåg min födelsedag utan att jag påminde dem. Man blir så himla glad då :D Jag fick en kryssning av min älskade pojke! :) Sen fick jag kläder+skor av föräldrarna, choklad ifrån belgien av min broder, pengar av mormor (dem behövdes), badbomber å tvål från svärmor och familjen där :D ahw, det var mycket lyckade presenter. Jag är otroligt nöjd med MIN dag :D

Jag och min kära väninna har börjat på ett träningscenter. idag ska vi på introduktion av maskinerna. Jag är verkligen peppad på detta, + att min väninna peppar mig. Så ja känner mig riktigt laddad! Så jag har packat min träningsväska :D Fokus friskvård heter stället. Passar mig utmärkt, det var människor i olika åldrar :)


Ikväll kommer vårat kontaktbarn oxå, så imorn ska vi åka till uppsala på ett äventyrsbad :D ihh, det ska bli superkul! Nej nu måste jag bege mig!

PUSS!

spela spela

Hela morgonen har jag suttit och spelat Spore, jag tycker det är otroligt roligt :D Det är ju Maxis som ligger bakom spelet som har gjort The Sims spelen. Man känner igen The Sims i Spore. Det är lite som historia när man spelar spelet. Jag kan rekomendera det spelet till er andra.
Det blev ingen dammsugning igår så det kommer ske idag. Det vart så himla mycket tvätt igår. Men jag har plockat undan alla saker här och där så de behövs bara dammsugas.

Imorn ska vi åka till sommarstället på Herrö och ha kräftskiva :) Hehe, fast jag gillar inte ens kräfter. Menmen, jag kan äta annat :)

hembiträde?

Idag ska jag leka hembiträde, JÄTTEKUL! Det är lite svårt att förstå ironi såhär på nätet men jag hoppas att ni förstår att jag inte tycker att det är kul ;P Klockan 11:30 har jag en tvätttid i tvättstugan som varar ända till klockan 16:00 :/ Känns som att jag kommer stå där hela dagen. Men när jag inte är där nere ska jag städa i lägenhetet. Dammsuga, skura och plocka upp en massa skit som ligger överallt. 



Bah, jag undrar ja om jag kommer orka göra allt detta. Vi får hoppas det! För då vet jag att en pojke kommer bli glad när han kommer hem. Om han inte redan är glad då förstås. Jaja, fint ska det bli iaf. 

Jag ska till Sture att han ska hjälpa till, men han slängde sig i sängen då och somna pang bom, *aargh* jaja, han är ju trots allt en katt!  

simma lugnt

Idag gick vi upp tidigt, på en lördag. Men vi åkte till Erikdalsbadet! Oh, det var himla kul! Det var länge sen jag var på ett äventyrsbad. Alla var glada och nöjda där :D Så himla kul att komma till ett badhus, inte en ända som är på surt humör eller så. Eller iof, flickan i duschen som hade fått schampoo i ögonen, hon var inte glad och vägrade göra allt som mamman sa. Men jag kan förstå henne, det svider som attan när man får det i ögonen ;(



Pratade lite med min kära bror i telen, han hade haft  en underbar vecka i bryssel. Glad för hans skull! Jag förstod att det skulle bli kul där borta :D Lät som de tillochmed var bätte än förväntat. :) Tycker om när någon låter så himla glad! Om dem i min närhet är glada så är jag glad.

Denna dag är en glad dag. :D Som flesta av mina dagar nuförtiden. Förutom när jag ska gå upp tidigt. Men de går väl snabbt över, hehe.

Nej du är det dags för sängen :) Godnatt folket!

dagarna går och går..


Ja, så kom den där efterlängtade fredagen igen. Fredagen är en sådan himla bra dag. Man märker hur alla personer blir så mycket gladare och fler skratt och skoj. Varför finns det inte fler fredagar i veckan tycker man då? Fast då skulle inte fredagen vara så speciell som den är idag. Fast många jobbar ju helger, tur att jag inte är en av dem. Varken jag ellere Patrik behöver jobba helger, så vi har varje helg tillsammans. Fast vi är ju inte alltid, ibland särar vi ju på oss.  

Menmen, idag består dagen av plugg, diskning och duscha :D Precis lagom! Sen ikväll kommer vårat kontaktbarn så då ska vi ha myskväll med tv spel, film och en massa gottigt. Bah, jag kommer av mig hela tiden för att min vän Offe smsar mig hela tiden. Men alltid trevligt med ngn som frågar hur man mår. Man blir glad av sådant. Man kan nog inte ha förmycket vänner inte.

Måste även säga att min danske vän Lasse är så rolig, även fast vi inte spelar flyff länge. Vad blir nästa spel vi spelar Lasse? :D

Nej diskning står på schemat. ;) Tjing!