mys på berga nbg

Idag har det varit en mycket varm dag. Jag, Patrik och Jocke åkte till Berga Naturbruksgymnasium (dem hade öppet hus) och kollade på alla möjliga djur, som hästar, kossor, grisar. Usch vad det luktade illa om grisarna och stora som ja, jag vet inte vad. Men kultingarna som bara var en vecka var så himla söta.

Fast inne hos kossorna luktade det inte heller så jävla gott :P Men dem va inte värre än grisarna, dem rullade ju i skiten och gosa.

Sen var det en tuff get som bara skrek rätt ut

Geten på berga


som ni själva ser, han trodde verkligen att han var en tuffing!

Nu ska jag och Patrik bara lata oss och sen hoppa i säng :D Det ska bli himla skönt efter alla promenader idag! Natti natt på er!

800 grader

Idag blev det en riktig värme, likadant som igår. Men idag var ju jag och Patrik tvugna att stå i tvättstugan. Rooooligt! Men det gick ganska fort så vi kunde gå till centrum sen och köpa glass! Nu mår han bättre och det blöder nästan ingenting :D weee...

Gick sedan en sväng till Åsa och vi solade lite till, men ajaj vad jag har bränt mig. Jag får nog skaffa sådan där solskyddsfaktor ;D Till helgen ska det ju bli varmare *puh* Men då blir det grilla och mys!

Nej nu måste ja vara lite social med flickan! Puss!

dagens bravader

Dagen började med att vakna kl 08:00 och hoppa in i duschen och sen käka lite frukost. Ingen frukost för Patrik inte nää. Det får man inte göra 6 timmat innan operation.

Vi for in med tåget till sofiahemmet och satt och väntade. Min lilla Patrik var så nervös så det var tur att jag följde med han. Vi hade ju skojat lite väl mkt kvällen innan om hur injectionsprutan sprutades in så han var lite uppskrämd. Men då fick jag förklara lite fint att det bara var på skoj, min stackars Patrik.

Sen försvann han in på operation, då är de den långa väntan. Iiihhh, hatar att vänta så jag gick en prommenad runt stadion, det var väl fint hehe. Men jag ville inte riktigt tappa bort mig så jag gick tillbaka och satte mig i väntrummet.

Sen fick ja gå in och kolla min lilla söt. Ahh, stackarn han såg helt "sjuklig" ut. Blod lite här och där och sen efter ett tag forsa det bara blod. Läkaren fick komma in och sätta tamporärer (om de hette så :/) aja nåttsånt var det iaf.

Därefter ett tag fick vi fara hem i sjuktaxi, hela 450 kr slapp vi betala. NAJS.. De va lite lyxigt att åka taxi, inte så ofta man gör det ;P

Nu är vi hemma och Patrik mår mkt bättre :D Vi får hoppas att han mår lika bra imorn. <3


roligt skit ;D

VEM.
Vem är i rummet med dig? Sambon Patrik
Vem fick du sms av senast? Angie
Vem pratade du senast i telefon med? Lillebror Joakim
Vems hus var du senast i? I Mammas och pappas radhus
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Patrik
Vem önskar du att du var med nu? Hm... Patrik?

VAR.

Var är din telefon? Bredvid mig
Var är din mamma? Hemma hos sig
Var sover du? I min säng?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? På Gina tricot
Var åkte du senast bil? Till affären
Var i ditt rum är du? Vid datorn? 

VAD.
Vad åt du senast? Jag åt grillad flintastek med potatissallad :D
Vad drack du senast? Coca Cola, lyxsöndag!
Vad är det för färg på dina byxor? Blåa mjukisbyxor
Vad är den närmaste saken som är blå? Musmattan
Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favoritfärg? Många, beror på vart färgen ska sitta
Vad är din favorithemsida? Ingen speciell, blogg.se? haha
Vad hör du just nu? Patriks film

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus? Igår tände jag ett ljus, eller flera
När träffade du din pappa senast? Det var igår :)
När duschade du senast? Vid 13 idag

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter? Ja
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen?  Ja
Sovit naken? Ja
Målat om ditt rum? Nej
Kört över hastighetsgränsen? Ge mig körkort först :D
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Ja
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja
Sett någon dö? Nej
Varit på ett plan?  Ja
Sovit till tre? Nej
Älskar eller saknar någon just nu? Ja

nu är kalasandet över för denna helg

Det känns skönt faktist, det blev mycket lyckat igår i lokalen som dem hyrde med GH 3 och musik. Mycket mycket trevligt. Underbara vänner har min lillebror oxå! :D Så himla bra!

Dessvärre gick det åt helvete för Sverige, men det hade jag redan anat. Vi kommer nog aldrig mer vinna den tävlingen någe mer ;P Känns som att dem röstar lite på varandra och det har mer blivigt en skönhetstävling. Hehe menmen, folk får väl se ut som dem vill, fast de såg man ju i vissa bidrag.

Idag är det grillning på schemat hoppas bara att det inte kommer mer moln för då blir det så himla kallt.


sol sol underbara sol

Åhh, vad härligt väder det är! Sådär myspysigt! Idag far vi ner till lilla Nynäset för att fira brorsans 18års dag! Skoj skoj! Men jag har ingen present? :/ Får väl kolla i centrum en snabbis innan vi drar :)

Igår så mötte jag min gamla vän, underbart var det! Jag hoppas det blir fler gånger, har verkligen saknat det, hihi! Vi får bara hoppas att han tyckte likadant ;P Hehe.

/Sandra

we FREDAG!

Nu kom äntligen fredagen, den har jag faktist gått och väntat lite på. Idag funderar jag på om jag ska fråga min gamla vän om vi ska ses. Vi har inte setts sen 2004 tror jag, herregud vad tiden går fort. Vi som bara bor 15 min ifrån varandra. Nä, det får vi ändra på tycker jag!

Imorn ska min lillebror ha 18 års kalas så det ska bli mycket trevligt. Men han ska väl ha sina vänner med oxå så jag ska väl inte störa så himla mycket. Kul att ha med syrran då :P Nää, jag tror inte det du!

Åsa gåsa är i Belgien (om jag minns rätt) hos sin kille och kommer inte hem förns på tisdag :/ SEEGT! Men tur att man har lite andra att umgås med annars hade det varit lite ensamt.

Nu ska jag väl ta och göra i ordning mig lite :)

Puss&Kram Sandra

:)

Jag är verkligen besatt i One Tree Hill, bara på någon månad har jag gått igenom säsong 1, 2, 3, 4 och nu har jag kommit in en bit på säsong 5. Jag vill verkligen rekomendera den serien om man har för lite att göra om dagarna som jag ibland kan ha.

Igår var jag i skolan och det var otroligt roligt, vi har börjat med barn i rörelse och uteaktiviteter. Så igår var vi på studiebesök på en förskola, otroligt fin gård! Dem har verkligen kämpat med den gården!

Idag så har jag inte så mkt planerat, jag är fattig så jag kan inte gå och shoppa direkt. Ska väl fixa lite här hemma och sen ta en prommenad. Jag har lovat Linda att gå en sväng idag så vi får väl se om vi kommer ut.

jag vet, jag är en dålig bloggerska

Jag har tappat intresset för det här med att skriva blogg, jag läser gärna andras bloggar. Men jag får aldrig riktigt till min blogg. Se, nu har det gått mer än en månad och det har hänt massor med saker. Men varför får jag inte ner tankarna till ord?
 
Skit samma, jag kanske måste ha en bättre motivation och den har dessvärre inte kommit ännu. Vi får se när jag skriver nästa inlägg och vi får hoppas att det är lite roligare än detta inlägg.